17.04.2021 | Mari Korpela
Kuka olin ennen kuin elämäni muuttui

Tervetuloa blogiini, hienoa että löysit tänne ja toivon, että viihdyt! Tulen kirjoittamaan blogissani mm. häpeästä, miellyttämisestä, laihdutusta ihannoivasta yhteiskunnasta, tasa-arvosta ja rajojen asettamisesta. Intuition seuraamisesta, sisäisestä palosta, oman osaamisen tunnistamisesta ja unelmien toteuttamisesta. Nautinnosta, uskalluksesta ja rohkeudesta. Aivan ensimmäiseksi minun täytyy kuitenkin kertoa, kuka olen. Tai oikeastaan, kuka olin ennen kuin elämäni muuttui.

Kuva: Iina Latva-Teikari

Kuka olin ennen?

Olen Mari, entinen miellyttämiseen taipuvainen perfektionisti ja järjellä ajattelija. Entinen Voimariini-fitnessbloggaaja, entinen ikuinen laihduttaja. Suunnitelmissani oli urakehitys kohti kivaa ja arvostettua titteliä koulutustani vastaavassa työssä, lisäopiskelu työn ohessa, hoikka ja urheilullinen ulkomuoto, lasten kouluarjeksi muuttuva rutiininomainen päiväkotiarki ja tiedättehän, se perinteinen paketti. Ihmisarvoni mittasin CV:ni kautta, ja onnellisuuteni pohjasi enimmäkseen päivässä suoritettujen tehtävien määrään. Vielä puoli vuotta sitten harkitsin uutta työtä ja uusia korkeakouluopintoja työn ohessa, sillä olisi hienoa sanoa olevansa tuplamaisteri! Niin, sanoa kenelle?

Kuva: Iina Latva-Teikari

Elämäni muuttui

Tuli lomautus, tuli valtava henkinen kasvupyrähdys, ja elämäni kääntyi ylösalaisin. Tällä hetkellä olen yrittäjä omassa yrityksessäni Mari Korpela Companyssa, jonka idea syntyi vahingossa tasan vuosi sitten, huhtikuussa 2020. En ole ikinä halunnut yrittäjäksi, oikeastaan olen aina halunnut olla mitä tahansa muuta, mutta en ainakaan yrittäjä. Tällä hetkellä pyöritän itse tekemääni verkkokauppaa, jossa myyn mm. tuotteita asiakkaideni omista kehokuvista piirretyillä kuvilla, päivitän aktiivisesti some-kanaviani, teen oman yritykseni kautta markkinointihommia toiselle yritykselle ja opiskelen seksuaalikasvattajaksi. Ihmisarvoni ei perustu suoritusteni tai ulkomuotoni varaan, ja onnellisuuden arvioimiseen riittää oma tunne onnellisuudesta, suoritettujen asioiden sijaan. Elämäni on todellakin muuttunut aivan toisenlaiseksi.

Kuva: Iina Latva-Teikari

Epävarmuutta ja riemunkiljahduksia

Joka toinen päivä ajattelen, että en todellakaan tiedä mitä olen tekemässä, ja joka toinen päivä ajattelen, että minulla on ehkä pieni aavistus siitä, mitä olen tekemässä. Soimaan itseäni siitä, ettei kaikki ole täydellistä ja valmista, kunnes joku muistuttaa, ettei mitään tästä ollut vielä edes ajatuksissani vuosi sitten. Googletan ja opettelen, teen, mokaan, kokeilen uudelleen. Innostun, väsyn, kiljun onnesta. Nautin vapaudesta, pelkään epävarmuutta ja lasken, tulenko toimeen. Nautin itsenäisyydestä, mutta en pärjää yksin. En tiedä vielä mihin olen menossa, mutta uskon, että joskus vielä kaikki tekemäni nivoutuu yhteen.

Tervetuloa mukaan matkalleni, tämä on varmasti yhtä yllätyksellistä minulle kun teillekin.

♥ Mari

Mari Korpela

Olen kehotaiteilija, verkkokauppias, somevaikuttaja, kehorauhan puolestapuhuja ja nautiskelija. Lopetin häpeämisen ja suorittamisen, hyppäsin oravanpyörästä ja aloin rakentamaan uudenlaista, arvojeni mukaista elämää.

Seuraa somessa

Viimeisimmät kirjoitukset