20.04.2021 | Mari Korpela
Tutustu tarinaani – lista haastatteluista ja artikkeleista

Olen tosi kiitollinen, että heti yrityksen perustettuani moni media kiinnostui yrityksestäni ja otti yhteyttä haastettelupyynnön merkeissä. Kun tekee töitä seksuaalisuuden teemojen parissa ja piirtää työkseen nakukuvia, ei mainostaminen some-kanavissa ole kovin helppoa erilaisten sensuurikäytänteiden vuoksi.

Kokosin tähän postaukseen kaikki jutut, joita lukemalla ja kuuntelemalla pääsee tutustumaan yritykseni tarinaan ja taustoihin, listaus on tehty uusimmasta jutusta vanhimpaan.

Yle

Ylen jutussa käsiteltiin kehorauhaa, itsensä hyväksymistä ja yleisesti ulkonäköpaineita. Jutussa oli mukana kommentoimassa Syömishäiriöliiton asiantuntija. Haastattelun keskeltä löytyy myös radiohaastattelu, joka oli suora lähetys. Radiohaastattelussa keskustellaan hieman myös seksuaalisuudesta ja seksuaalikasvatuksen tarpeellisuudesta.

Kuva Kaupunnimedian artikkeliin: Eija Eskola

Oulun ylioppilaslehti

Oulun ylioppilaslehti käsitteli haastattelussaan myös kehorauhaa ja yrityksen tarinaa, mutta tässä jutussa käydään läpi myös opiskeluhistoriaani.

Iltalehti

Iltalehden Hyvä olo- osiossa keskityttiin kehotaiteen lisäksi myös omaan menneisyyteeni kehohaasteiden kanssa ja siihen prosessiin, joka johti yritykseni perustamiseen.

Kuva Kaupunnimedian artikkeliin: Eija Eskola

Radio Pooki

Radio Pookissa olin suorassa lähetyksessä juttelemassa kehorauhasta ja myös silloin ajankohtaisesta taidenäyttelystäni.

Kaupunkimedia

Kaupunnimedian jutussa minulta kysyttiin kymmenen kysymystä, joihin sain vastata. Kysymykset käsittelivät mm. kehokuvatuotteita, oululaisuutta ja yrittäjyyttä.

Kuva Kaupunnimedian artikkeliin: Eija Eskola

Kaleva

Kalevan juttu oli ensimmäinen ilmeistyneistä jutuista, juttu on valitettavasti maksumuurin takana. Siinä keskityttiin kehokuvatuotteisiin ja komeilin silloisen Kalevan etusivulla alastonpiirtäjäksi tituleerattuna!

Melkoinen määrä juttuja, vai mitä?

♥ Mari

Mari Korpela

Olen kehotaiteilija, verkkokauppias, somevaikuttaja, kehorauhan puolestapuhuja ja nautiskelija. Lopetin häpeämisen ja suorittamisen, hyppäsin oravanpyörästä ja aloin rakentamaan uudenlaista, arvojeni mukaista elämää.

Seuraa somessa

Viimeisimmät kirjoitukset